Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Print Revolution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Multifunctionala HP Officejet 6500 + sistem CISS
900 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipata cu tot ce-i trebuie, multifunctionala HP Offficejet 6500 va face fata tuturor nevoilor pe care le intampinati intr-un birou. Robusta, stabila, fiabila si gata oricand de lucru duce la indeplinire toate cerintele unui birou modern oferind si capacitatea unui volum mare de lucru lunar.

Chiar daca prima impresie cand va ganditi la acest model este "cantitate/volum", producatorii ei nu au sacrificat din capacitatea ei de a oferi si calitate. Fie ca este vorba de simple documente, elemente de grafica sau chiar fotografii, HP Officejet 6500 nu ramane in urma la capitolul calitate.

Si pentru a nu mai trebui sa schimbati sau reumple cartusele sale in fiecare saptamana, CISS Revolution comercializeaza aceasta multifunctionala cu sistem CISS gata instalat. Singura grija pe care o veti mai avea este aceea de a reface plinul oridecate ori este nevoie la rezervoarele exterioare ale sistemului care au o capacitate de 100ml de cerneala pentru fiecare culoare in parte. Tinand cont de capacitatea cartuselor originale care rar depaseste 10ml/culoare va puteti da seama de avantajele si economia imensa care va sunt conferite de acest pachet de imprimanta cu sistem CISS.
Din Gura in Gura