Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Print Revolution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta inkjet Epson Stylus Photo P50 + sistem CISS
750 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In luna mai a anului 2009 Epson a anuntat iesirea de pe linia de productie a inlocuitorului imprimantei R285, Epson Stylus Photo P50 ca ultima “piesa de rezistenta” in ce priveste tehnologia de printare foto pentru utilizatorul casnic, si nu numai.

Imprimanta Epson Stylus Photo P50 este dotata cu un cap de printare Micro Piezo a carui tehnologie, ofera imagini Hi-Definition ce dureaza pâna la 98 de ani în rama si 200 de ani în album. Fotografiile 10X15 sunt imprimate între 12 si 20 secunde, iar documentele A4 pot fi listate cu o viteza de pâna la 38 pagini pe minut. Utilizatorii pot imprima, de asemenea, fotografii fara margine cu marimi de pâna la A4, iar CD-urile si DVD-urile pot capata o nota personala prin tiparirea de imagini direct pe suprafata acestora.

Avand acelasi design modern creat pentru seria multifunctionalelor de top Epson PX, acest model compact se integreaza perfect în atmosfera unui camin contemporan. Pe langa aparitia sa plina de stil, P50 este gândit cu un plus de functionalitate, având o suprafata care protejeaza impotriva urmelor de degete si confera echipamentului un look inteligent, finisat cu un plus de eleganta.

P50 este dotata in pachetul standard cu software Epson Easy Photo Print pentru a putea corecta cu usurinta efectul de contre-jour sau cel de ochi rosii, obtinand astfel fotografii spectaculoase în numai o secunda.

„Creativitatea prinde viata cu Epson Stylus Photo P50”, spunea un manager de la Epson Europe. Acest model ofera control asupra procesului de imprimare si aduce rezultate superioare imprimarii în laboratorul foto. Oferind imagini Hi-Definition, un plus de valoare si eficienta - P50 reprezinta alegerea ideala pentru fotografii pasionati”.

Echipata cu sistem CISS si cerneala de inalta calitate DYE, PIGMENT sau SUBLIMARE veti avea posibilitatea sa print-ati continuu fara sa mai fiti frustati de costurile consumabilelor si intreruperile cauzate la fiecare golire de cartus.
Din Gura in Gura