Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Print Revolution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimanta inkjet Canon Pixma IP4700 + sistem CISS
750 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imprimanta inkjet Pixma IP4700 de la Canon este ultimul model din gama si vine sa ne dovedesca faptul ca nu este necesar sa-ti golesti portofelul de bani pentru a beneficia de printuri foto de inalta calitate de care sa fii mandru.

Pixma IP4700 pastreaza cateva din specificatiile modelului anterior, IP4600, care au fost atat de indragite la acel model cum ar fi cele doua tavi de alimentare cu hartie, faptul ca aceasta te anunta daca tava de iesire a era inchisa sau posibilitatea de a printa direct pe CD/DVD cu ajutorul tavii speciale pentru acest proces.

Pe langa aceste specificatii IP4700 vine si cu imbunatatiri. Printe acestea s-ar numara adaugarea unui program software care permite corectia automata a culorilor, contrasturilor si luminozitatii fara a face din rezultatul final o imagine prea expusa sau subexpusa. Sub denumirea de Easy-PhotoPrintEx acest software este pus la dispozitia tuturor detinatorilor acestui model in pachetul software. Canon Pixma IP4700 va prezinta in acelasi timp si posibilitatea optiunii duplex care va ajuta sa printati direct pe ambele fete ale paginii fara a mai fi nevoie sa intoarceti dumneavoastra suportul pe care imprimati.

La acest model nu lipseste nici indragita optiune PictBridge prin care puteti printa direct de pe camera foto ce o conectati la imprimanta prin portul USB. Imprimanta este usor de instalat, este rapida iar cromatica oferita de acest model este demna de invidiat.

Echipata cu sistem CISS aceasta pachet va scapa de singurul inconvenient pe care fiecare imprimanta inkjet il pune detinatorilor sai si anume costurile exagerat de scumpe ale consumabilelor si indeosebi ale cartuselor originale. Veti avea astfel controlul absolut al volumului de lucru si a calitatii print-urilor datorita cernelei CISS Revolution. Nu veti mai apela nici macar la refill, cartuse reincarcabile sau alte solutii alternative in incercarea de a scapa de aceasta "plaga".
Din Gura in Gura